koneurakointityöt

Palvelut » Koneurakointi

Kone­urakointi Kuusamossa

Työkone Määttä tarjoaa monipuolista koneurakointia Kuusamon seudulla. Koneurakointi­palveluihin kuuluvat mm. kunttatyöt, maanrakennus ja maansiirto, teiden perustaminen ja kunnostus sekä lumityöt. Teemme myös kunnallis­tekniset kaivuutyöt kuten salaojitukset, kaapelien kaivuut ja putkien vedot. Toimimme myös LVI-tarvikkeiden jälleenmyyjänä.

Kalustollamme onnistuvat niin pienemmät kuin suuremmatkin koneurakoinnit.

Luotettavaa urakointia

Asiakas­kuntamme koostuu sekä yksityis­henkilöistä että yrityksistä. Palvelemme mielellämme kaivinkonetöiden merkeissä kaikkia tahoja, jotka tarvitsevat paikallista ja kokenutta alan tekijää kaivuu-urakkaa suorittamaan. Vahvuuksiamme ovat joustava palvelu ja luotettavuus: pidämme kiinni sovituista aikatauluista ja teemme aina sen, minkä lupaamme.

Tien rakentaminen ja kunnostaminen

Teiden perustaminen on vahvaa ammattitaitoamme. Se on työtä, joka kantaa pitkään. Tarjoamme uusien teiden perustamispalvelua niin yksityisille kuin yhteisö- ja yritysasiakkaillekin.

Teiden kunnossapito yksityisteille on suositeltava palvelumme. Voitte varata sen ennakoiden tai vasta tarpeen tullen. Suosittelemme teiden kunnostustöitä tehtäväksi vuosittain; tällöin kulut pysyvät keveinä. Tien perusparantamiseen kannattaa ryhtyä viimeistään silloin, kun tielle muodostuu kuoppia tai sadevesi jää seisomaan tien pinnalle. Ojien perkuu ja vesakoiden niitto ovat myös osaltaan tienhoitoa.

Tulemme mielellämme paikalle arvioimaan tarvittavan hoidon tason. Kartoitamme esimerkiksi, selvitäänkö lanaamalla tai mursketetaanko, ja ehdotamme ammattilaisen näkökulmasta katsottuna suositeltavimpia toimenpiteitä.

Varmista tielle hyvä hoito, jotta se jaksaa kantaa pitkään.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kone­urakoinnista!