kaivinkone kaivuutöissä

Palvelut » Muut palvelut

Vaihtolavojen vuokraus ja muut palvelut Kuusamossa

Työkone Määttä Oy:n palvelut kattavat myös vaihtolavojen vuokrauksen, likakaivojen tyhjennykset, trukkipiikkityöt, vesakkojen raivaukset, polttopuiden myynnin ja lumenpudotukset.

Monitaitoinen ja kokenut henkilökuntamme palvelee aina sovitussa aikataulussa Kuusamossa, Rukalla ja Koillismaalla.

Vaihtolavojen ja roskalavojen vuokraus

Saat yritykseltämme vuokralle vaihto- ja roskalavat lyhyeksi tai pitkäksi aikaa. Palveluun kuuluu myös tyhjän vaihtolavan tuonti ja täyden pois vienti.

 

Vesakon raivaus

Toteutamme vesakoiden raivaukset tarvittavissa paikoissa, kuten teiden varsilla ja metsäautoteiden varsilla. 

 

 

Lumenpudotus

Talviaikaan hoidamme lumenpudotukset talojen ja mökkien katoilta ammattitaidolla ja turvallisesti.

Likakaivojen tyhjennykset

Tyhjennämme lokakaivot nopeasti ja tehokkaasti. Teemme sekä säännölliset tyhjennykset että ylitäyttötilanteissa tarvittavat kiiretyhjennykset. Muista, että säännöllinen lokakaivon tyhjennys auttaa pitämään viemärijärjestelmän kunnossa.

Louhinta

Tarjoamme kaivinkoneen vasaralla tehtäviä pienempiä louhintatöitä. Louhintatyömme soveltuvat esimerkiksi rakennusten pohjatöiden tekijöille.

Polttopuiden myynti

Myymme laadukkaita polttopuita esimerkiksi kotitalouksille ja mökinomistajille. Voit halutessasi noudaa puita, mutta toimitamme mielellämme myös paikan päälle.

Trukkipiikkityöt

Teemme trukkipiikkitöitä, eli hoidamme esimerkiksi tavararekkojen purut ja kuorma-autojen purut. Saat meiltä apua vaikkapa mökkityömaalle tulevan kuorman purkamiseen. Kalustomme avulla siirrämme myös kappaletavaraa tarvittaessa.

 

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme, joten ota yhteyttä!