maanrakennustyöt

Palvelut » Maanrakennus

Maanrakennus ja maansiirto­palvelut Kuusamossa

Työkone Määttä Oy tekee maanrakennus- ja maansiirtotöitä Kuusamossa ja Koillismaalla. Maanrakennus­palvelut koskevat mm. talojen ja mökkien pohjatöitä, teiden rakentamisia sekä esimerkiksi lammen kaivua. Maansiirrolla saat helposti kauniin pihan asunnollesi. Meiltä saat myös putkien vedot ja LVI-tarvikkeet.

Kesäisin teemme sorateiden lanausta sekä heinän ja vesakon raivausta. 

Maanrakennus ja maansiirto tehdään aina monipuolisella ja tehokkaalla kalustolla. Tilaa maanrakennus­palvelut ammattitaidolla Työkone Määtältä.

Tehokas ja monipuolinen kalusto

Käytössämme on monipuolinen ja tehokas kalusto, jonka avulla maansiirtotyöt sekä erilaiset pienemmät kaivuu-urakat onnistuvat vaivatta. Minikaivurin avulla voidaan esimerkiksi kaivaa ylös kantoja sekä tehdä muita vastaavia töitä. Pihatöissäkin olemme mielellämme apuna, sillä piha-alueet ovat sekä taloyhtiöille että yrityksille tärkeä käyntikortti, jonka merkitystä ei pidä suotta väheksyä.

Panostamme laatuun kaikessa tekemisessämme, kuten myös asiakas­lähtöisyyteen ja joustavaan palveluun – voimme siis työskennellä tarvittaessa vaikka iltaisin ja viikonloppuisinkin, mikäli hankkeen onnistuminen on siitä kiinni.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous maan­rakennuksesta!